A Wicker Pince borai

Wicker Ádám borai a Hajósi Pincefalu Borbíró utcájában található családi pincében készülnek, melyet már több mint 250 éve birtokol a család. A hagyományos sváb szőlészeti és borászati módszereket követve, de figyelembe véve a jelenkori borkészítés trendjeit és irányvonalát, borai harmonikusan ötvözik a múltat és a jelenkor követelményeit. A pincészet széles választékot kínál, beleértve a nagy világfajtákat, valamint Magyarország és a Hajós-Bajai borvidék jellegzetes fajtáit is.

A pincészetben többféle bor készül, de az ide látogatók elsősorban a fehér és rosé borok közül válogathatnak. A Wicker Pince borai több alkalommal is díjazást nyertek a hazai borversenyeken, és számos elismerést kaptak a szakma részéről.

A pincészet látogatható, és lehetőség van borkóstolóra és pincetúrára is, ahol a látogatók megismerhetik a borkészítés folyamatát és a család történetét is. A Wicker Pince a minőségi borok mellett a hagyományok tiszteletben tartására és a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet.