Kérdezz tőlünk bármit

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, de maximum 5 munkanap.  A GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 5-10 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

2000 Ft., viszont a szállítás Magyarországon 50.000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes!

Igen, a borhajo.hu webáruházban lévő összes termékre 30 napos pénzvisszafizetési illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, (pl.: hibás, vagy sérült csomagolás, törött áru, stb. ) küldj egy e-mailt a info@borhajo.hu e-mail címre. A felbontott termékeket nem áll módunkban kicserélni.

Termékkel kapcsolatos

Az általunk forgalmazott palackos borok kézműves termékek. Minden borász a saját présházában és pincéjében állítja elő a termékét. A palackok kiszerelése általában 75cl. Alkoholtartalomban, színben és ízben, fajtánként és borászatonként is eltérnek egymástól.